Virksomhed

Lidt om Cykelexperten

Cykelexperten.dk har længe været en stor spiller inden for salg af cykler og det er der en god grund til. I deres butik i Vanløse, har de siden 2004 ydet super god service til alle deres kunder og er netop blevet kendte for dette. Nu er de ved at blive store på internettet og har overført deres ode service til nettet, hvor man altid kan få hjælp.

Billige cykler på cykelexperten.dk

Er man ude efter et godt tilbud, fordi man har brug for en billig cykel, er cykelexperten.dk også et godt sted at lede. De har stort set altid gode tilbud på både cykler, men også i stor stil tilbehør, såsom sadler, cyklehandsker og meget mere. Her er der masser af penge af spare om du skal have en streetbike, racercykel eller en mountainbike.

Kvalitetscykler på cykelexperten.dk

En god ting at vide er at alle produkterne på cykelexperten.dk er af højeste kvalitet og man bliver aldrig skuffet når man har bestilt via deres online shop. De har et kæmpe udvalg af cykler og alle der bestiller en cykel online for den leveret 100% samlet, hvilket mange nok synes er rart. Derudover for du også 6 års garanti på alle nye cykler og det må man da sige er helt i orden.