Uncategorized

Stor interesse for cykel computer spil – ZWIFT

Danmark er et cykelinteresseret land. Rolf, Skibby, Riis – startede for alvor det hele! Hvad enten om vi cykler selv, eller er sofaryttere finder vi det inspirerende at se på. Man har kunne flytte cyklingen bag skærmen med Tour de France spillet til PlayStation, Xbox og Windows. Der er du manager for et Tour de France hold, men kan også cykle selv med kontrolleren.

Det har mange fundet ekstremt underholdende og spillet har hvert år trådt ind på spillenes TOP 10 hvert år omkring Tour de France tid.

Hometrainere til indendørs træning har gennemgået en enorm udvikling de senere år, og med nyt software kan du “spille” mens du træner. Det virtuelle træningsmiljø “ZWIFT” er bygget op som et spil, hvor du samtidig træner og udfordrer dig selv hårdt. Du opretter dig en profil/figur, stiger i levels, kører baner og verdener og åbner op for nye muligheder jo mere du spiller/træder ;-).

Spillet er et online univers og kan spilles på Windows, Mac, Iphones, Androids og AppleTV. Derfor kan alle være med. Men du skal have en cykel, og investere i en trainer fra Tacx, Elite eller Wahoo til ca. 6000 kroner.

Gå på Google og søg efter HomeTrainer guide – så kan du komme videre. Eller klik videre til TipsogTricks-Online.dk som har en fin lille HomeTrainer Guide.